Rosor, ranunklar och syréner!Idag har jag nyårsfixat lite grand här hemma. Alltid skönt att inte stå med både dukning, matlagning och städning på en och samma dag. Å för tillfället kan jag inte det heller eftersom ”Oliwer” i magen protesterar hej vilt då. Bäst att lyssna på kroppen lyda, ta det lungt och inte stressa för mycket!

Idag fick lite vita vackra blommor följa med hem från stan. Både rosor, ranunklar och syréner (japp, det finns att få tag på även när det är många, många minusgrader ute) får pryda bordet till årets sista dukning. Känns fräscht (efter allt jul-rött) och ger en förnimmelsen om våren. Eller vad säger Ni?

Imorgon är det redan årets sista dag. Kan ju inte annat än bli en bra dag :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst……. Idag bjuder jag på en liten, liten sneak-peak på vår nyårsafton-dukning. Håll tillgodo!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

15 reaktioner till “Rosor, ranunklar och syréner!”

 1. Åh, såna härliga blommor, ser riktigt lyxigt ut…Här hemma hos oss blir det betydligt enklare eftersom vi ska fira själva i lugn och ro…Önskar dig ett riktigt gott slut på det nuvarande året, och ett riktigt gott 2011!!!!Kram Millan

  Gilla

 2. Oh, så vackert med alla blommor. Vitt vitt vitt tänk att det är så ljuvligt att se på. Så fint du har dukat. Hoppas att ni får en riktigt trevlig nyårsfest m din familj och vänner. Gott Nytt År kram Magda =)Ser fram mot ett nytt inredningsår med dej.

  Gilla

 3. Tack för att jag fått vara en av dem som under 2010 får njuta av ditt vackra hem, dina vackra bilder och dina underbara texter.Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År och låt det nya året hos dig fyllas med glädje,kärlek,ljus och energi!Tack för att jag får vara din bloggvän!Kram Raina

  Gilla

 4. Vill önska dig ett Gott 2011 och tack för allt du gett oss läsare under året som gott! Ser fram mot att följa dig kommande år också! Kram Annika

  Gilla

 5. Jättesnyggt! Är så avundsjuk på dina fina tallrikar!! :-DJag läser ofta din blogg och inspireras varje gång av din härliga inredning! Du är verkligen kreativ! 🙂 Men jag måste få fråga hur ni har löst det med förvaring? För visst är det så att även ni har böcker, cd- och dvd-skivor? Hur förvarar ni sånt? Det är just ni mitt stora dilemma i vårt hus, då jag gärna vill dölja det så mycket som möjligt, men ändå ha det lättillgängligt. Tacksam för tips! :-)Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!Kramar från Anna

  Gilla

 6. Hejsan Frun.Vill titta in och önska dig, Inredningsnörden, Bebis och Bebis junior ett riktigt Gott Nytt År!!!Hoppas ditt 2011 blir minst lika bra som ditt 2010!Jag beundrar din ständigt glada positiva ton i alla dina inlägg och din energi sprider bara en massa, massa glädje hos oss läsare.Hoppas ni får en supertrevlig kväll, med allt som hör nyår till.Kram från Loo.

  Gilla

 7. Det känns på något sätt som att ta avsked, vilket jag hatar. Tycker det är så in i norden jobbigt med avsked. Detta gamla året har gjort sitt och kommer aldrig tillbaka. Tänk vad mycket det har hänt detta året, och även de åren som före detta har dragit sig tillbaka. Gäller att leva i nuet och ta vara på varandra, vara omtänksamma samt se lyckan i alla de guldkorn som går att uppleva. Jag är i själen en optimistisk person med framförsikt, men så här på nyårsafton tillåter jag mig att tänka tillbaka och begrunda året som varit. Nu ut med det gamla och in med det nya. Jag önskar att mina nära och kära får vara friska, och att det nya året kommer visa sig bli ett gott år. Att året skall berikas med glädje. Detta önskar jag även Dig och Din familj. Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: