Lat-dag, onsdagslyx och cup-cakes!Är det bara jag som tycker att det känns som lördag idag? Kanske är det för att det är afton idag (räknas ju som lördag), kanske är det för att hela familjen är hemma och samlade (ingen skola, inget jobb, ingen förskola) eller kanske för att vi bara hade en hel lång latdag framför oss.

Dock var det bara jag och Bebis som var lata (maken drog till gymmet). Vi åkte och fikade hos söta J & J där det bjöds på onsdagslyx de luxe med nybakade rasberry cupcakes a la Leila. Mums! Å eftersom jag för tillfället försöker avvänja kroppen från godis (japp, drog till med ett hederligt godisförbud på nyårsafton), tog jag två stycken muffins. Jag menar, det är ju dumt att avvänja kroppen från socker för fort :D!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Lat-dag, onsdagslyx och cup-cakes!”

 1. Ja gud ja vad man har förgiftat kroppen med en massa socker. ja man ska inte sluta helt.du vad det ser gott ut mums Ha en fortsatt mys dag, en annan jobbar. Kram Sussi.

  Gilla

 2. Hej! Gillar verkligen din blogg, läser den så fort jag kan! Såg i din blogg häromdagen några ljuslyktor och blomkrukor som liknar kungakronor. Jag undrar var du har köpt dom? Tycker absolut att du kan unna dig lite cupcakes 😉

  Gilla

 3. Hej på dig du…Pärlhyacinter i all ära fint, men vad ska vi toppa de me innan våren är här?Kanske vi tröttnat på pärlhyacinter o tulpaner annat vårfint innan de verkligen är dags!!!!Själv längtar jag oxå till ljuset och Våren men njuter av den härliga vintern som är så….vacker ljust nu…tulpaner brukar jag hoppa över är inte så glad i dom men lärkträdkvistar och anemon o videkvistar m.mmde gillar jag.Men vi ska se fram mot Ljuset…..Lovley

  Gilla

 4. Ååh, dem där såg ju farligt goda ut 🙂 Riktigt beroendeframkallande!!Nog känns det allt som lördag idag, har också varit ledig och förutom att bära in ved och skotta så har det inte blivit så mycket vettig gjort, ibland behöver man vara bara ledig!Trevlig kvällKramar Bella

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: