Idol nästa!?!


Igår blev en dag i musikens tecken. Bebis är lika mycket musik-nörd som jag är inredninsnörd vilket passade perfekt när vi besökte söta J&J igår. Där blev det både klinkande på gitarr och piano, skakandes på marackas-ägg och bankandes på trummor. Eller ja, trummor och trummor. Bebis hittade ett par stick-pinnar som han stod och trummade med. Iallafall. Musik och sång är Bebis melodi! Idol nästa, månne ;)?!?

Idag är det snö-storm här på the Island. Å vi som hade tänkt ta en liten tur och åka till mysiga Gårdby Kafé och Lanthandel (å så klart kika in i Sigfrid Rudbergs Diversehandel) idag. Men det vettettusan om det inte är klokare att hålla sig inomhus än att vara ute och kana på vägarna idag. Får se om socker och inrednings-armen rycker mer än förståndet :D!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst……… Idag bjuder jag på bilder från gårdagens lilla musik-session!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Idol nästa!?!”

 1. Han är så söt eran ”Bebis”. Haha! Musik verkar vara hans melodi! =)Håll er hemma, snöstorm här också i Eskilstuna. Blir en fixar och donardag för mig och min prins.Hur går det med sötsuget?? ;)Kram Jenny

  Gilla

 2. Vilken söt tavla med blommor på som dina vänner hade! Vet du var de hade köpt den?Här i Varberg vräker snön ner… Ja inte kan man klaga på att vi haft en grå och trist vinter!Ha en trevlig Trettondagen!Kram

  Gilla

 3. Tänkte bara säga hej! Såg dig på Halv åtta hos mig och kikade in i din blogg efter det. Vi gick på Nova samtidigt (tror jag det var). Vet inte om du minns mig dock.Inspirerande blogg du har, men förstår inte hur du hinner med alla projekt där hemma, baka och fixa, plugga och vara småbarnsförälder! Imponerande måste jag säga! Vi håller på att renovera ett gammalt 1800-talshus i lantlig stil. Tror jag kan få mkt inspiration hos dig!HälsningarMalin Masimov http://epona.blogg.se

  Gilla

 4. Åh den där blomtavlan har ju jag hemma, i ‘orginal’, den på fotot verkar vara ett nytryck? Kanske skulle rama in min, den är lite böjd (skolplanscher blir väl det av åldern) så i ram kanske den plattar till sig! Fina bilder-som alltid =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: