Knoppar!
Snön yr och viner runt husknutarna och de gröna knopparna på träden låter sig väntas på. Så nu låter jag sötaste lilla påminnelsen (med just ordet ”knoppar”) ligga framme som en förnimmelse om vad som komma skall. Oj, vad jag längtar!

Men tills dess fortsätter vi att njuta av vårt vackra vinterlandskap och att få sitta inne och mysa. Varje årstid har ju sin tjusning! Eller vad säger Ni, kära bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssss…….. Den vackra glaskupan (den med blockljus i över det runda bordet) är en julklapp till mig och min käre make från ”Tomten”. Tänk att han kunde veta att en just sådan skulle passa perfekt i hörnet nere i vardagsrummet! Har för mig att ”Tomten” sa att han köpt den på Sigfrid Rudbergs Diversehandel ;)……..

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Knoppar!”

  1. Jag läääängtar så efter våren, även om vintern är vacker också. Men jag vill känna soool mot huden nu!Du bara spottar ur dig fina och inspirerande inlägg! Ni har ju ett så underbart hem!Här hemma är det barnrumsinredning som gäller för stunden.Ha en skön helg raring!KramBLONDETTY

    Gilla

  2. Jag längtar också till våren! Idag är jag sjuk och är hemma från jobbet, och sitter mest här som en dammråtta framför datorn och tycker synd om mig själv. Hade jag varit frisk hade man ju kunnat åka och fika i Gårdby och göra av med pengar på ljuvlig inredning… Fast då hade jag ju å andra sidan varit på jobbet…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: