Mumsig fika och konstig bokstavskombination!
Idag har vi haft mysigt fikabesök, av min käre bror med familj, här på the Island. Så idag slog vi på stort och mumsade i oss mammas goda minisemlor. Å eftersom min käre bror plus sambo går på någon konstigbokstavskombinationsdiet blev det några semlor kvar……… iallafall ett tag. Jag menar bara att det är ju dumt att spara, när det är mycket roligare ( å godare) att falla för frestelsen :).

Så nu är jag (om möjligt) ännu mer rund å go å glaaaa´,,,,, precis som kexchoklaaaaaaa´

KRAM

// Inredningsfrun med både en å två å tre små semlor i magen plus bebis 🙂

Psssssssssst……….. Vackraste kaffekopparna med tillhörande assietter fick min käre make i julklapp. De kommer från Miljögården och är köpta på Sigfrid Rudbergs Diversehandel. Konstigt att jag och Tomten inte råkade på varandra där, eftersom en hel del klappar kommer därifrån i år…… hmmmm……

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Mumsig fika och konstig bokstavskombination!”

  1. Åh så gott!!! Måste bli semlaköp imorrn känner jag direkt nu. Haha. Tomten verkar köpa dom perfekta julklapparna till er ;).Ska kika vidare på Let´s Dance nu.Sköt om dig tjejen!Kram Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: