Bara 10 veckor kvar!


Vackra och ljuvligt doftande rosa hyacinter fyndade jag på Ikea.
Tre för nio kronor! Uj, uj, uj så billigt!

Vackra ”ha-dem-till-vad-du-vill”-glasburkar i olika
storlekar kan man aldrig få för många av.

Glasburken med julgodis är sedan länge tom.

Men fortfarande lika fin att ha framme, tycker jag!
Vacker liten murgröna på båge har jag satt i en kanna från Greengate.Herrejistanes så fort tiden går! Vi gick in i vecka 30 igår så nu är det alltså bara 10 veckor kvar tills ”Oliwer” kommer. Dags att börja plocka fram alla pluttesmå bebiskläder igen nu då. Tjohoooooo!!!

Jag börjar min sista termin på lärarprogrammet om drygt en vecka å då ska jag ut på ytterligare en fem-veckors-praktik (jag planerar att vara fit för fight ända fram till förlossning, men jag får så klart se hur allt känns. Kroppen och bebis i magen går för allt!). Så tiden kommer fullständigt flyyyyyga fram. Så innan jag vet ordet av så är vi redan i mars – härligt :)!

KRAM på er, goa bloggläsare, och trevlig helg!

// Inredningsfrun

Psssssssssssss……. Idag bjuder jag på lite gott och blandat från vårt kök. Håll tillgodo!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Bara 10 veckor kvar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: