Snöras och rosa ranunkel!


Idag är det plusgrader här på the Island. Men istället för charmigt takdropp så fullständigt rasar snön ner från taken med dunder och brak. Å himlen är hopplöst grå, men vad gör väl det! För inne lyser sötaste rosa ranunkeln upp i mörkret. Denna rara lilla skönhet hittade jag på Ica, av alla ställen, igår. Vilken lycka!!

Så nu kan det vara grått och trist bäst det vill för jag har ändå lite vår inne :).

Nu ska vi snart iväg på mysig middag,,,, igen! Hoppsansaåhejåhåsåtrevligt! Two days in a row – det är lyx det!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Snöras och rosa ranunkel!”

 1. Hej!Kul att du har hittat till mig så hittade jag till din fina blogg. Vilket fint hus ni har, det är nybyggt eller? Ser att det snart är dags för en liten bebis, kul. Själv har jag tre barn. Ranunkel har jag sett nu lite varstans, får nog köpa mig en sådan. De är verkligen fina.Hoppas middagen var trevlig:)Kram Anna

  Gilla

 2. Hej Frun.Vilken underbar färg på en helt underbar blomma! Köper ranunkler ibland, men jag lyckas alltid ta livet av dem nästan innan vi hunnit njuta av dem. Undrar just om de är svårskötta?? – tror nog det, för det kan inte bero på mina alltid så himla ”gröna” fingrar…………?Kram på dig från Loo!

  Gilla

 3. Vaknade tre ggr inatt av snöras från altantaket. Inte så jättekul när man är gravid o har svårt o sova ändå.Härligt med lite rosa, de e ju bara sååå vårigt =)Jag e sugen på o ta fram mina rosa kuddar..

  Gilla

 4. Att lite blommor kan göra så mycket! Jag måste nog shoppa lite tulpaner och piffa med! Det blir sån känsla med lite blommor!Här har jag skottat taket på växthuset idag, tyvärr inga snöras så långt ögat ser och istället för att vänta på ett takINras så blev det till att ta fram spaden! Nu- 3 kilo lättare (jag alltså, efter skottningen)! Må gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: