Definition av dyrt

Vad är definitionen av dyrt, egentligen? Ja, hur långt är ett snöre?? Allt är ju faktiskt relativt här i livet. Å vad man väljer att lägga sina surt förvärvda pengar på är ju högst individuellt. Vad spenderar Ni helst era pengar på, om ni får lite extra över, söta bloggläsare??

Jag brukar unna mig lite nya blommor då och då för att det är bland det bästa jag vet! Däremot drar jag mig in i det sista att köpa kläder, schampo, smink (köper mascara på typ Ö & B eller får ”hand me downs” från kompisar som gjort felköp) och ni vet ju redan vad jag smetar in i fejjan (Hellosan och Bebis rumpkräm, i stora drag). Ibland får jag för mig att köpa något dyrt märkes-lipp-gloss och håller på att kissa i brallan så fort jag ska betala (dyrt, dyrt, dyrt). Å alltid tänker jag på vad jag skulle kunna köpa för lull-lull för samma pengar.

Japp, inredning och blommor gillar jag att lägga pengar på. Å en liten ranunkel från Ica (24 kr) once in a while, bara för att jag får lust, gör ju inga större hål i plånboken, som tur väl är :)!

Njut av er måndagskväll!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…….. Ikväll bjuder jag på lite bilder från andra halvan av vardagsrummet (amaryllisen, på bänken, vill bara inte döööö så den får stå där ett tag till). Tv-delen får ni dock vänta med. Åbäket (läs tv:n) har ännu inte fastnat på bild, men det kommer! Ja, just det ja. Soff-bordet, från förra inlägget, är mycket riktigt ett bord från Herr Kamprads varuhus som jag målat i vit halvblank färg. Så nu vet ni :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Definition av dyrt”

 1. Gokväll!Är precis som du….blommor och inredningsprylar går hur lätt som helst men kläder och smink ska vi inte tala om…..usch va dyrt!Fiiiint du har et ;)Kram Susanne från norra delan av tha island 😉

  Gilla

 2. Alltså jag är lessen men jag tror jag måste sluta läsa din blogg… Jag blir såååå avundsjuk på att du får till det så snyggt, jag tycker aldrig riktigt jag får till det där sista lilla extra på nåt vis.. Fast det vore ju himla tråkigt att inte få se ditt fina hem när nu inte mitt är lika fint så jag fortsätter nog att titta in dagligen 🙂 Ps, jag vill också se bild på tv:n …. ;)//Inredningsfröken i Norrland

  Gilla

 3. Som jag har skrivit tidigare så har du en härlig blogg och ett jättefint hem. 🙂 Men jag log nog lite extra när jag läste detta inlägg. Just för tillfället så har jag också Helosan i ansiktet, dock som ett komplement men ändå. 🙂 Huden är ju så otroligt torr denna årstid och Helosan fixar ju till det. Läser en del bloggar och märker att det är många som köper dyra saker, kläder etc. Så det var skönt att läsa att det finns fler än jag som hellre lägger pengarna på inredning. :))Ha en skön kväll. 🙂

  Gilla

 4. Jag kan spendera hur mycket pengar som helst på kläder och leksaker till min son, någon blomma här och där och en inredningspryl där.Men saker till mig kostar så fasligt mycket. För mycket! Jag köpte en kofta till jul och nyår och den kostade 249 kronor – absolut inte dyrt men jag mådde dåligt! Jag hade ju kunnat köpa lite leksaker eller kalsonger,strumpor till sonen och varför inte en fin blomm!Varför kan vi kvinnor…ja vissa av oss i alla fall…inte unna oss något utan dåligt samvete? Kommer det med mammarollen? Innan jag fick Isaac brydde jag mig inte vad jag la pengarna på!Vi mammor förtjänar väl också nya kläder, hår och hudprodukter och smink någon gång i bland? Eller gör vi inte det?Men att köpa inredning och lägga ut på bloggen är ju så mycket roligare!Kram till dig och lycka till på daten med Mr Hemtenta!

  Gilla

 5. Ingenting mot den artikeln, men jag håller inte med ett par punkter på några extenct. Jag är nog en minoritet dock, lol. Tack för att dela det på ljuvligt-hemochinredning.blogspot.com.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: