Morgonrocks-dag!


Idag har jag haft en riktig morgonrocksdag (man i princip bor i morgonrocken hela dagen) – såååååå skönt!! Inte en massa måsten, bara mys och hela huset för sig själv. Precis vad jag behöver efter jul och nyår med huset fullt av människor.

Å vad hittar jag då på när jag är ensam hemma?? Jo, jag drar på högsta volym på radion och städar så svetten lackar. Iklädd morgonrock, så klart :)! Tjohoooooooooo………

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssss…… Idag bjuder jag på lite bilder från vardagsrummet på ovanvåningen. Håll tillgodo!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

10 reaktioner till “Morgonrocks-dag!”

 1. Så otroligt mysigt att ha en sådan dag för sig själv, mys så mycket du kan, och med lilla magen!! snart har du inte en lugn stund framför dig tjejen:)Underbar fint hus, och vardagsrummet uppe är ljuvligt! Kommer följa din blogg och hitta ny inspiration till våran vita villa!Stor kram till dej!

  Gilla

 2. Hej fina inredningsfrun:) Jag har en fråga till dig om ditt fina vardagsrumsbord:) Är det bordet från Ikea och du har målat det vitt? Och om du har målat det vitt, vilken typ av färg har du använt dig av? (Blank, halvblank eller matt) Vore väldigt tacksam om du ville svara på detta!! Tack för en otroligt inspirerande och fin blogg!!! MVH/Sara

  Gilla

 3. Blev verkligen ett helt annat vardagsrum där uppe efter att ni bytte till vit soffklädsel 🙂 Jag kör också morgonrocksstyle idag!Kram Johanna

  Gilla

 4. Underbar dag låter det som, själv ska jag ha en sådan dag imorgon. Då ska hela julen ut och våren ska få komma:) underbart!Jag vet att du har visat bild på hyllan över tvn men kan du inte slänga in lite mer bilder, blev själv sugen på det men gubben tror de blir fult så då kan jag visa honom din snygga styling så kanske han kan ändra sig:) Såå snälla hjälp mig nu så jag får som jag vill och kan visa hur snyggt det kommer bli:) trevlig måndag kram f

  Gilla

 5. va fiiint du har…precis som vanligt! jag bara älskar din blogg med alla fina bilder!! Tack för att jag får titta in hos dej;) /carina i fagersta

  Gilla

 6. Får man flytta in hos dig? ;-)Verkligen ett jättefint hem du har, var ett tag sen jag kikade in….Tack för alla fina bilder och inspiration!Kram,Sophie från Hammarö, Värmland

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: