Mycket av både det ena å det andra!

Vilken härlig daaaa´g ha ha ha ha…. man blir härligt glaaaaa´d hå hå hå hå…..!!!

Ja, oj vilken dag jag haft idag. Tentaplugget har gått som smort och jag är lång mer än halvvägs! Bara lite finlir kvar. Vi har varit grymt effektiva i studiegruppen och bara matat på och diskuterat hej vilt – härligt!

Å när man har varit duktig och pluggat är man ju så klart värd en extra lååång fika. Å extra lååång (och extra god) blev det oxå eftersom söta J&J bjöd på nybakade chokladcupcakes (Leilas recept) med frosting from heaven!

Så nu är jag nöjd å belåten på alla sätt och vis. Life is gooooood :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…….. TACK J&J för att jag fick fota i er söta lägenhet :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Mycket av både det ena å det andra!”

  1. Du är en otroligt duktig tjej på alla sätt tycks det. Trevligt för dem som har dig i sin närhet. Antagligen förgyller du livet för många

    Gilla

  2. Mmm… så gott det ser ut 🙂 Klart man ska unna sig något gott när man varit duktig!! Skönt att pluggandet gått så bra!Ha en skön kvällKramar Bella

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: