Plugg, plugg, plugg!

Vita krokusar som jag planterat
i vita latte-muggar från Ikea

De vackra vita ranunklarna jag köpte till nyårsafton
blommar fortfarande. Ljuvligt!

På spishällen
HallenPlugg, plugg å åter plugg. Ja, idag ska jag datea Mr. Hemtenta och ägna precis heeeeeeeeela dagen till att hänga näsan över skolböckerna. Eller ja, kanske inte bokstavligen talat hela dagen, men you got the point. Det är slutet på kursen och sista arbetet ska bli klart. Tur att tjejerna i min mysiga studiegrupp gillar fördelningen hälften plugg – hälften prat (å fika däremellan), lika mycket som jag. Det blir så mycket mer roligt att plugga då :)!

Vad ska Ni hitta på en tisdag som denna, söta bloggläsare?

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssss…… Idag får ni lite gott och blandat från vårt hem. Håll tillgodo :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Plugg, plugg, plugg!”

  1. Hej söta du!Har varit inne ett par gånger på din underbara blogg, man blir så glad varje gång!Har en liten undran. Har några gamla möbler som jag funderar på att måla och undrar hur du går tilväga när du målar och vad du använder för färg mm. Må så gott. Kram Mona

    Gilla

  2. Hallojsan!!Låter som du har en rätt okej dag trots pluggningen ;). Jag har haft en superduper trevlig fm! Min sambons syster förlovade sig i helgen i Sthlm så jag var där nyss med en tjusig blommig presentpåse med champagne och gottis tillbehör till. Blev en fika och lek med våra barn. Em kommer jag och prinsen knalla ut på promenad, superfint väder här i E-tuna =).Ha en toppendag tjejen!Kram Jenny

    Gilla

  3. Ohh vilket fint hem ni har.Kul att titta runt och få myckeinspiration, du får verkligen tilldet.Jätte fina bilder du tar.Göra ikväll? Ost och skink sallad sen blir det nog nåt inredningsprogram.Tack för fina titten hos erKram Tina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: