Plugg och piff


Godmorgon kära bloggläsare. Hoppas att helgen har varit precis så där lååååång, skön och slapp precis som den ska var.

Här på the Island har det mest blivit plugg, men så klart också lite piff och lull-lull. För i lördags hämtade vi ut vår nya matta (från Greengate köpt här) som vi vääääntat på (den som hittade på ordspråket ”den som väntar på något gott…..” har då minsann aldrig väntat på något på riktigt!!) länge, länge. Tanken var att mattan skulle få husera under köksbordet men nu fick den ligga i vardagsrummet i stället. Inredningsnörden, å tillika min käre make, blev så förtjust att han tyckte att vi minsann skulle beställa en till att ha i köket. Men tji fick vi för de var redan slut slutsålda. Så kan det gå.

Men bättre en, än ingen alls :)!

En härlig start på den nya veckan önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Plugg och piff”

  1. Grattis till en jättesnygg matta, så fint det blev! Ni har verkligen ett jättefint hem i övrigt också, tack för att du delar med dig 🙂 Jag hämtar massor av tips och idéer härifrån!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: