Onsdagslyx!
Idag slutade jag redan tjugo över två i skolan idag. Suuuuperlyxigt! Då kastade jag mig i bilen , hämtade bebis på förskolan och sedan åkte vi till ett litet konditori i närheten. Där satt vi och mumsade semlor och myste som bara en mor och son kan göra :). Onsdagslyx när den är som bäst!!

Känns extra viktigt att få så mycket kvalitets/mys-tid med Bebis nu innan vi blir fler i familjen. Inte för att vi inte kommer att hinna med honom sedan, men man får ju aldrig tillbaka den här tiden, känner jag. Förstår bara inte vart tiden har tagit vägen. Han var ju en liten bebis alldeles nyss och nu säger han saker som”Nej, mamma inte nu. Jag har inte tid med det. Jag leker!” och är så där upptagen som bara en tvååring kan vara med att leka. Ja, kära nån vad tiden går fort (fast jag bara blir yngre och yngre :D). Tur att man njuter så mycket det bara går :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Onsdagslyx!”

  1. Åh, det var verkligen lyxigt. :)) Skönt att få någon sån dag då och då. Jag har precis kommit hem efter en 2-dagars konferens, så nu ska jag ta och umgås med sonen lite grann, om han vill förstås….snart 16 år, så då är man inte så sugen på att umgås med mamma. ;))Ha en skön kväll! :))

    Gilla

  2. Mysigt!Måste bara säga att jag älskar din blogg, så otroligt mysig.Första gången jag var inne höll jag på att bli knäpp för jag kände igen dig.Efter mycket funderingar till och från kom jag på att det ju var från halv åtta hos mig =) Men kämpigt innan jag kom på det.Kommer fortsätta följa allt ditt pyssel och heminredningsprojekt med spänning. Lycka till även med det nya tillskottet som snart ska komma.

    Gilla

  3. Hej frun.Vilket fatastiskt fokus från Bebis när han mumsar semla. Vad ska det månne bli av den koncentrationsförmågan!!!?Att ta tillvara på tiden är nog klokt. Men jag som har ganska mycket äldre barn har genom hela deras liv 12 och 16 år tänkt många gånger att just nu är det så mysigt att vara med dom. Tror att vi växer in, och med varandra på något sätt och alla åldrar har sin absoluta charm!Ta hand om varandra och fruuun ge Bebis en liten kramiz från mig.Hej från Loo.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: