Håll i hatten!


Idag blåser det som bara den här på the Island. Å med blåser menar jag ”det-är-tur-att-man-har-lite-extra-kilon-att-kånka-runt-på-annars-hade-jag-nog-blåst-iväg”-storm! Känns som om taket ska lyft snart. Uj, uj, uj!! Bäst att hålla ordentligt i hatten idag.

Jag har en hög med mail (alltid lika roligt när ni skriver och ställer frågar) som jag inte hunnit besvara ännu. Men håll ut, svar kommer inom kort. Ursäkta att Ni fått vänta.

En härlig tisdag önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Håll i hatten!”

  1. Hej. Av en slump hittade jag din blogg. Tittade runt lite och kände helt plötsligt igen något som jag sett förut. Det röda huset. Har jag inte sett det i verkligheten? Efter lite funderande kom jag på att jag har åkt förbi det många gånger, på väg ner till min svägerska, dvs din granne. Hälsningar /Maria

    Gilla

  2. Härligt vårinspirerande foton du visar idag :)Tror vi haft tur här på Västkusten och klarat oss bra från storm och snö, hoppas den bedarrar under natten!Kramar Bella

    Gilla

  3. Var har du köpt trälådan som hänger på väggen med pärlhyasinter i? Skulle vilja ha två sådana på väggen i köket i stugan :)Mvh Kajsa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: