Ännu ett bevis!


Förra veckan gav jag er ett litet orkidétips på hur jag får liv i mina överblommade orkidéer. Å idag visar jag ännu ett bevis på att det faktiskt funkar! Orkidén inne i badrummet hade sett sina bästa dagar men så vips så började den blomma igen, när den fick stå med färskt kallt vatten i krukan. Tänk så glad man kan bli av en ynka liten blommande blomma :).

Idag har de lovat snö här på the Island – tjibi! Känns som om man kan det nu, liksom. Eller vad säger Ni, kära bloggläsare? Har Ni också tröttnat?

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Ännu ett bevis!”

  1. Jag brukar dränka mina blommande orkidéer en gång i veckan, vilket funkar väldigt bra. Däremot brukar jag inte få dem att blomma om och tröttnar efter ett tag och slänger dem sedan. Måste testa ditt tips med mina utblommade orkidéer!Kramar Rebecca

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: