Jag och mina ryck!!
Hört någonstans på the Island idag;

” – Hallååååå… vart ska du ta vägen nu´rå?!?!”

” – Jag ska bara…….. (spring, spring, spring… en dörr som öppnas…. någon som springer ut i snön……)”

” – Alltså.. du och dina ryck!! Vad i allsin da´r kunde vara så viktigt att du behövde springa ut bara så där!?!”

” – Jag fick en idé bara….”

// Inredningsfrun med sina små ryck 🙂

Psssssssssssst………. Å vad var det som var så viktigt att jag bara var tvuuuuuuuuungen att springa ut. Jo, helt plötsligt fick jag syn på det rostiga gamla flaskstället som varit gömd under snön hela vinter, men som nu töat fram. När idéerna kommer ja då måste man ju bara fånga dem :)! Eller vad säger Ni??

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Jag och mina ryck!!”

  1. haha 🙂 så härligt. Självklart ska man hämta det då 😉 Superfint!En fråga, de vackra kronorna du tagit foto på i något inlägg tidigare, vart har du/ni köpt dem? såå fina!Kram Frida

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: