Å vad jag överdimensionerar


Den som uppfann nässprayet borde ta mig tusan få Nobelpriset! Varje förkyld människas bästa vän!

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Å vad jag överdimensionerar”

  1. Ja, jag håller verkligen med! Vad gjorde man utan nässpray? Man blir som en helt ny människa efter några sprut! Ops ;-)Trevlig kvällAnnika

    Gilla

  2. Haha, det säger jag också varje gång. Eller rättare sagt att det är världens bästa uppfinning! För fiifaan vad det underbart när man behöver det. Har själv förbrukat en flaska senaste veckan så jag vet. Och det finns för barn och bebisar också vilket gör en mamma (mig) glaaaad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: