Körsbärsblom
Idag har jag bytt ut mina videkissar mot ljuvligt rosa körsbärskvistar. Inte en enda blommar var utslagen när jag kom hem med dem men så fort de sattes i vatten (med lite socker) så började knopp efter knopp att blomma. Ljuuuuvligt!!

Idag mår jag sååååå mycket bättre än igår och den där hemska förkylningsbubblan som har legat som en tung slöja runt huvudet har äntligen försvunnit. Så imorgon drar jag iväg till skolan och får jag äntligen träffa mina småå tvåakluddare. Tjohooooooooo!!

En mysig tisdagskväll önskar jag Er, kära bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Körsbärsblom”

  1. Oh va vackert,våren lyser om kvistarna!Du har en jättefin blogg,gillar att du säger ifrån.Det är din blogg och du skriver precis vad du vill,utmärkt!Kram Nilla

    Gilla

  2. sitter här med en näsa fylld med gegg och en kropp som en lastbil har kört över. men dessa underbara bilder gör hela kroppen glad och varm. (nej det är inte febern som är på g upp *ler*) underbar blogg helt klart min favorit.tänk att det något så litet som en blomma kan vara så otroligt vackert.

    Gilla

  3. Åhhhh sååå ljuvliga blommor !! Hoppas du får en härlig födelsedag och Lycka till med bebis nr2. soliga hälsningar Jenny

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: