Fru Mårbacka, välkommen!


Idag när jag kom tillbaka till praktiken (efter en veckas sportlov plus två sjukdagar), möttes jag av ett klunga med goa kids som ropade mitt namn med höga röster tvärs över hela skolgården. Å vips så var jag fylld av huuuur mycket energi som helst. Härlig känsla att vara saknad :)! Nu har jag lovat dem dyrt och heligt att jag inte ska bli sjuk igen och missa fler dagar. Ingen skriver under på det mer än jag!!!

” Imorgon är ingen vanlig dag för det är”……. torsdag!?! 🙂

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…….. Små näpna vita Mårbacka-pelargoner står nu och välkomnar inne i vardagsrummet. De bara väntar på att solen ska titta fram så att de kan växa sig stora och vackra.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Fru Mårbacka, välkommen!”

 1. Grattis till oss i morgon!!! Älskar också att fylla år!!!! =) Underbara mårbacka, längtar tills dom står i mina fönster också! Ha en härlig dag imorgon! // Annie

  Gilla

 2. Vilket härligt mottagande du fick!Bär jag såg dina underbara foton på Mårbacka pelargonen..kom jag på..opps jag har en rosa i källaren. Förmodligen dags att ta fram den och plantera om. Fnissar lite…jag har precis likadana lampfötter som dej!Ha en fortsatt trevlig kväll!Kram Annika

  Gilla

 3. Finfina bilder! Ja vad är det nu för dag imorgon? Jag var och köpte något idag som slogs in i vackert papper och snöre… undra vem som ska ha det. Den som är snäll får se 🙂 Kram Johanna

  Gilla

 4. Underbar blogg du har! : – ) Vilken inspiration man får då man kikar in här. Tack så mycket!Här är också en som går höggravid & väntar ett litet knyte ; – ) 17mars är de sagt för oss! Å spännande. Lycka till!KRAMIS//Emma

  Gilla

 5. Grattis Marika i förskott!!! Hoppas att du får en härlig dag. Lite sol, tårta och många paket. =) Så fint med pelargoner igen ger en vink om våren o sommaren. Kram Magda =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: