Skräp är inte alltid skräp!
Hört någonstans på the Island;

” – Varför i hela fridens da´r står du och gräver i soptunnan för!!!”

” – Alltså,,,,,, jag leter efter den där konservburken från kikärtorna som du slängde……..”

” – Men det är ju SKRÄP jöööööö!”

” – Kan man ju tycka……. men skräp är inte alltid skräp……”

” – Hmmmmm……..”

Å vad jag hade tänkt att göra med ”skräpet”??? Ja, det får ni snart se……

// Inredningsfrun som gillar sådant som andra slänger 🙂

Pssssssst….. Idag bjuder jag på lite blandade pics från köket. Håll tillgodo!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Skräp är inte alltid skräp!”

  1. Hej! Nuuu har jag kommit på hur man svarar på din blogg! Sent ska syndaren vakna , eller hur?:)”Skräp” kan man använda till så mycket!! Jag var på loppis och köpte lite ”skräp” enligt min man, hittade en hur fin skål och lampa som helst!!Skönt att förkylningen är bättre, en härlig dag önskar jag dig.Kram från Jeanette i soliga Örebro:))

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: