Vart tog tiden vägen?

Det känns som igår som Bebis (nej han heter inte det på riktigt) faktiskt var just en liten bebis. Å nu är han stora killen och två år och fyra månader. Vart tog tiden vägen?

Tänk att man kan älska något så litet, så mycket att det känns som ens hjärta ska svämma över!!! Världens mäktigaste känsla som bara blir större och större ju äldre de blir.

Jag är sannerligen en rik människa!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssss….. Snart ska jag och männen i mitt liv och åka på kalas. Mysigt!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Vart tog tiden vägen?”

  1. Vilken sötis du/ni har! Visst är han lik dig? Nu känner inte jag dig men det jag har sett på dina kort så verkar ni vara väldigt lika. :)) Tiden går så fort och dom växer så det knakar dom små liven. Kärleken till ens barn är obeskrivlig. Ha en skön fredagskväll. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: