Härliga söndag, välkommen!


Efter en frukost-de-luxe-med-extra-allt är jag nu fit for fight att tampas med mina skoluppgifter. Ser faktiskt fram emot att beta av de sista uppgifterna på min lärarutbildning (eller ja, jag har ju min C-uppsats kvar att göra efter mammaledigheten, men det är ett senare projekt). Å när de är klara kan jag ju bara njuuuuuuta av att vara hemma ett helt år och bara mysa med Bebis och nya lilla bebisen. Längtar!

Ikväll lyxar vi till det med grekisk take-away. Matlagning i all ära, men oj så skönt att bara sleva in härligheter som någon annan gjort :)!

Dax för plugg. Så nu säger jag bara; Härliga söndag, välkommen!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Härliga söndag, välkommen!”

  1. Önskar dig en skön söndag och lycka till med skolarbetet. Skönt när det är klart. Jag är äntligen klar med mitt sista reflektionsprotokoll och det är inskickat, så nu är det bara att vänta o se om man åtminstone är godkänd. 🙂 Ha det så gott. Kram

    Gilla

  2. Så underbart att titta in när det bara lyser välbehag och lycka i dina inlägg! Man blir alltid så himla glad!Vilken tajming med dina studier kontra bebis. Låter smarrigt med take away-mat.Kram Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: