Man ska aldrig underskatta ett Marie!Nåja. Dagen blev inte direkt som planerad. Inte ens i närheten! Jag har varit så långt ifrån skolböcker man tänkas kan men uj, uj, uj vilken härlig söndag det visade sig att bli.

Först blev vi inbjudna till lite förmiddagsfika med nybakade scones, thé, ost och marmelad. Efter det ringde ett par goda vänner som tyckte att det var dax för att umgås så de kom över på en spontanfika å hade med sig köpe-muffins och vi plockade fram lite Marie-kex (man ska aldrig underskatta ett Marie-kex. De är alltid goda). Det är ju inte vad som serveras som gör en mysig fika utan de personer man fikar med. Eller hur!?!

Å eftersom det är såååå jobbigt att fika blev man ju hungrig snart igen och då styrde vi kosan mot grek-restaurangen och fyllde lite lådor med smått och gott som vi mumsat i oss framför tv:n. Ljuvligt!

Idag blev det alltså en dag i vännernas tecken istället för skolböckerna. Nöje går alltid före nytta och plugga, ja, det kan jag ju alltid göra imorgon :)!

En härlig söndagskväll önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Man ska aldrig underskatta ett Marie!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: