Idag fuskar jag!


Härom dagen kom min käre make hem med Italienskt lantbröd på påse. Bara att blanda i vatten (jag tog i lite olivolja också) och knåda lite. Enkelt, lätt och smidigt. Perfekt!

Så idag tog jag min fuskpåse och gjorde mitt fuskbröd och gjorde både en limpa och lite frallor. Det blev ljuuuvligt gott, vill jag lova. Å det är ju huvudsaken :)!

En härlig tisdagskväll önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Idag fuskar jag!”

  1. Klart man får fuska ibland! Ska nog också ta och baka lite gott fuskbröd snart, för jag är en riktig mackoman :)Tror allt att vi måste komma och hälsa på på the Island och smaka på allt smaskens som du bakar! ;)Nu lääängtar vi efter att din bebis i magen ska titta ut snart!Var rädd om dig!Kramar från ThereseBLONDETTY

    Gilla

  2. Vad roligt att du hittade in till mig, så jag hittade in till dig!!! Ja baka, det har jag inte gjort på länge (ångest) men fuska ska jag nog oxå göra..ler!!! ha det bra!! Linda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: