Nyttig kaka?!?

Jag fortsätter så snällt att lyda vår barnmorska som säger att jag ska kolhydratladda en massa inför förlossningen. Så idag har jag kolhydratladdat med sockerkaka. Fast jag slängde ner ett par bananer i den också och eftersom vetemjölet var slut tog jag rågsikt istället. Så det det blev en nyttig (?!?) kaka idag iallafall :).

Så idag firar vi lill-lördag med mumsig och saftig banankaka. Hur firar Ni ?

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Nyttig kaka?!?”

  1. God morgon.Den ser verkligen supergod ut, klart den är nyttig, det är ju frukt i :))Hemma hos oss kanske inte lill-lördan firas särskilt men jag försöker att ta varje tillfälle i akt att laga eller baka nå´t lite extra gott då alla i familjen är hemma samtidigt. När barnen bilr lite större så är det mycket träning och aktiviteter som tar upp kvällarna.Ta vara på varje tillfälle som ges att njuta med din familj är lite mitt motto :)Kram Jessica

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: