Tji fick vi!


Idag vaknade vi till ett vitt vinterlandskap här på the Island. Å jag som trodde att nu, NU är minsann våren gång. Men tji fick vi! Årets första små penséer (som står ute på trappen) ligger nu under ett täcke med snö och undrar säkert vad tusan det är som händer. Å vem gör inte det?? Men vädrets makter rår vi ju inte på, så ingen mer energi vigs åt att beklaga sig över vädret. Det är ju trots allt fredag – tjohooooooooooooo!!

Nu ska jag in till biblan och hämta terminens sista beställa bok (ja, jag är fortfarande säker på att jag kommer att hinna klart kursen innan bebisen kommer). Å nu till helgen blir det både bröllopsvisning, kalas och en massa pluggande för min del. Ja, som ni förstår så hinns det alltså inte med något barnafödande denna helgen heller ;).

En härlig och framför allt snö-fri fredag önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssss….. Konservburkarna står nu prydligt på rad, i en liten trälåda med handtag, i vardagsrummet på övervåningen. Snö ute, men vår inne!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Tji fick vi!”

  1. Blev inte heller glad av att se att vintern kommit tillbaka idag, men det ska nog inte bli lÅngvarigt. Snart är våren här:) jag förstår inte hur du kan ha så fint överallt. Du har så mkt fina saker och varje liten sak gör sig verkligen så bra där den står:)Trevlig helg till dig och ta det lugnt. Kram Sandra

    Gilla

  2. Du har en mycket snygg blogg.Såg dig i kalmar posten för någon vecka sedan.Jag kommer garanterat kolla in flera gånger.Ha en trevlig helg.Mvh Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: