Om att förena nytta med nöje!


Idag ska jag sitta med näsan i både skolbäckerna och i solen, hade jag tänkt mig. Har mååååånga sidor kurslitteratur som ska plöjas igenom (ja, bokstavligen plöjas eftersom det finns inte tid för att läsa lugnt och reflekterande just nu). Nu är det ju bara ett par dagar kvar innan kursen är slut och sen ska jag bara vara mammaledig – tjohoooooooo!!!!

Eftersom solen strålar från en klarblå himmel idag, ska jag ta med mig skolböckerna ut och sätta mig längst med husknuten med ett gäng filtar och njuta av både sol och intellektuell stimulans. Perfekt sätt att förena nytta med nöje :)!

En härlig tisdag önskar jag er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssss….. Några penséer står och myser i det lilla hjärtat (från Madame Stoltz) på bordet i vardagsrummet. Snart ska de planteras ut. Men det får nog bli till helgen.

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Om att förena nytta med nöje!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: