Lyxproblem!


Å så var det måndagsmorgon igen – härligt! Första dagen som pluggfri och känslan över att inte behöva ägna en massa timmar åt skolböckerna idag är löjligt skön. Så nu kan bebisen få komma precis när han vill. Helst nu, helst idag! Komsi, komsi lilla bebben!

Städa, dammtorka, plantera och plugga klart gjorde jag igår. Idag har jag vattnat alla blommor (Å hur lång tid tar inte det på en skala? Plocka bort döda blad, vattna, snurra runt alla blommor ett varv, ge dem lite kärlek. Det är ju som ett heltidsjobb!), stått på alla fyra och torkat golvet med ljummet vatten blandat med äppelcidervinäger (Dagens tips! Äppelcidervinäger funkar mot allt. Speciellt om ni har kalkrikt vatten som ger fula ränder på golvet så att man måste torka om + torr-torka. en msk till ca två lite vatten räcker långt), duschat, lull-lullat lite inför dagens ”hemma-hos-reportage” så nu är frågan; Klockan är lite över nio och jag undrar vad jag ska hitta på nu?

Lyxproblem, lyxproblem, lyxproblem! Det är detta som kallas lyxproblem :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…….. Jag diskade ur det sista från syltburken och planterade en liten pensé i den. Runt burken knöt jag ett snöre eftersom jag har hängt upp den. Vart den hänger får ni se snart :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Lyxproblem!”

  1. Då blir det till att hålla utkik i tidningen nu då 😉 Hoppas det är Barometern som vi har här hemma! Och stort grattis till att allt skolarbete är klart, oj så skönt det måste kännas!Ha en fin fin måndag!Kram,Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: