Om att inte ha någon anledning!Igår kom min käre Inredningsnörd hem med ett fång gula ljuvliga tulpaner till sin havande fru. ”- Av ingen anledning alls”, sa han. Å som så många gånger förr har jag ju hävdat, att den bästa anledningen av alla.

Men jag anar ugglor i mossen. Jag tror snarare att tulpanerna är en muta för att jag ska se till att snart klämma ut en liten son till honom typ NU. Hmmm……

Iallafall. Ingen bebis på gång och inte ens en liten, liten känning. Så nu vet ni.

KRAM

// Inrtedningsfrun å totalt värk-lös

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Om att inte ha någon anledning!”

  1. Ja, av blommor blir man lite extra lycklig :-)Tycker din mage ser ut som ett stort leende!!! Härligt! Läste en artikeln i tidningen (Barometern) idag om att det berodde på i vilket län man bor i när man blir igångsatt. I Göteborg ex gick man tre veckor över tiden, hmm kan de inte bestämma sig så man vet ;-)Rätt vad det är så är han här och då är det svårt att förstå att den lille killen legat i din mage!!!Må så gott!!Kram,Anna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: