Det kom ett paket!


Idag kom det ett vackert paket……
…. med ett vackert kort….

….. å i paketet låg det lite smått och gott som nyckelringar med
vackra ordspråk, en vacker ask med godis och thépåsar……
…… å vackra vimplar…..
…. i en massa härliga färger!


Idag låg det ett paket till mig i brevlådan. Å jag som äääääälskar paket! Det vara söta Karna som skickat vimplar till mig som jag sett på hennes vackra blogg. Vimplarna skulle ju passa fin, fint i nya bebisrummet, tyckte jag. Å det tyckte Karna oxå och skickade mig en länga med vimplar som hon gjort. Är inte det gulligt så säg :)!

Ja, bloggvärlden är då sannerligen ett härligt fenomen. Inte (enbart) för att man utan någon anledning alls får vackra vimplar i brevlådan, utan för att man ”träffar” likasinnade härliga människor som man aldrig annars hade ”träffat” (som ni goa läsare till exempel). Thank God for Internet, säger jag bara :D!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst….. Dagens möte gick kanon och det var en härlig och livssprudlande entreprenör som jag träffade. Jag berättar mer inom kort. I promise!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

9 reaktioner till “Det kom ett paket!”

  1. Hej! Super härlig blogg, å så härliga bilder!Jag fundera över ett hus, så himla fint och charmigt, men de ser ut att vara nybyggt?Vi funderar på att bygga nytt, men gillar den ”gamla” stilen, så vill mer ha ett äldre hus. Men svårt att hitta här, så vi velar. Men erat hus är ju gudmoligt!!

    Gilla

  2. Spännande saker på gång tydligen! Det ser vi fram emot att höra mer om!Ja visst är de härligt med bloggvärlden. Tänk när du var på teve och sa till mina barn att jag ”känner” ju henne… för det kändes ju så…:o)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: