Inredningsfruns hotell


Inte så konstigt egentligen att bebben i magen inte vill titta ut (ha ha ha…. hå hå hå…. å lite aj, aj, aj så tokigt uttryck egentligen. För mitt första barn ”tittade” då minsann inte bara ut!!!) för här på the Island är det skitkallt. Blåsigt med kalla vindar och inte en sol så långt ögat kan nå. Våren kom hit, men stack tydligen igen. Jag vill ju inte heller knappt titta utanför dörren så varför ska bebisen i magen göra det? Han har checkat in på Inredningsfruns hotell och ligger ju och simmar i en 37 gradig pool med all exclusive hela dagarna. Smart bebis det där! Å det verkar som att han inte tänkt att checka ut på ett tag……..

Iallafall. Nu vill jag bara säga; Kämpa, för tusan, lite nu då våren! KÄMPA!!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Inredningsfruns hotell”

 1. Hei 🙂 Så utrolig koslig side du har. Har kikket på siden din noen uker nå 😉 Må innom og se om det har skjedd noe nytt hver dag 🙂 På tide si hei! Kanskje jeg oppretter en blogg selv snart…har en stor kjærlighet for det maritime og interiør så det kunne vært gøy. Masse lykke til med magen og tiden fremover! Klem Marina

  Gilla

 2. Hej!Vilka vackra blombilder du bjuder på!Det ska ju som sagt bli varmare till helgen så bebben kanske tittar fram då:)Ha det gottStor Kram Annelie ♥PS du har det jättefint vid planteringshörnan:)

  Gilla

 3. Vilken ljuvlig vårbukett du visar på de fina bilderna!Ja, nog kan man undra vart våren tog vägen… Snålblåst och regn har vi haft här på västkusten idag också. Hoppas våren hittar tillbaka och att liten bebis snart kikar ut :)Kramar Bella

  Gilla

 4. Så bra du ble fornøyd med pakken…ser den er blitt trykt litt sammen, men det må en vel kanskje regne med…Kos deg MASSE, babyen kommer nok når den er klar, ville vel forsikre seg om at den fikk være med på hotell…tjhiii….God helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: