Denna gången har hon nog ta mig tusan rätt!
Någon som blivit så där härligt grundlurad idag när det är 1 april? Jag brukar vara en hejare på att hitta på saker att luras om men i år har jag faktiskt inte ens försökt. Å det där med ”Hanniballs-manöver” är faktiskt inte ett skämt, den (hinn-svepningen) kallas så här! Det är en doktor på MVC där jag går som använder sig av uttrycket. Men visst är det lite roligt! Iallafall.

” – Har du inte skrivit din förlossningsplan ännu!!!”, sa barnmorskan (med liiiiite för högt tonläge) när jag träffade henne idag. ”- Då är det hög tid att du åker hem och gör det nu!” sa hon sen. Men vad skriver man på en sådan? Se till att jag inte ser ut som Afghanistan efteråt, tack! Typ….. eller???

Barnmorskan trodde definitivt att vi har ska ha fött barn innan söndag. Å denna gången tror jag ta mig tusan, att hon har rätt!

Men jag håller er så klart uppdaterade om bebis-födar-statusen :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst….. Idag har jag och Bebis varit iväg på kalas hos söta J & J. Sötaste lilla plåtburken (från Greengate) fyllt med ljuvligt gott thé och en plåtburk a la Inredningsfrun-design (med söt liten pensé i) tog vi med oss som present. Det vackra omslagspappret kommer också från Greengate och jag blir nästan godissugen när jag ser på det eftersom det är så härligt färgsprakande. Ja, jag vet… jag ÄR lite konstig. But what else is new :)?

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Denna gången har hon nog ta mig tusan rätt!”

  1. Har aldrig haft en förlossningsplan. För det första visste jag inte vad jag skulle skriva och för det andra gick det så fort båda gångerna så ingen hann med varken bedövning eller stövlarLycka tillKram Maria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: