Det var väl på tiden!!
Det senaste är tydligen att alla nyblivna mammor får en så kallad kryst-present. Å det var ju sannerligen inte en dag för tidigt, må jag säga!!! Jag tycker ju så klart att presenter är befogade vid princip alla sorters tillfällen så ingen är ju mer glad än jag att denna lilla kryst-present har hittats på :).

By the way. Om ni skulle se mig nu så skulle ni nog få er ett gott skratt. En bebis vid tutten och bloggar samtidigt. Maken tycker inte att jag är ”riktigt klok”. Men det har jag ju aldrig anklagat mig för att vara heller :D. Å så få man göra när man har en son som äter hela tiden!!

En härlig lördag önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst….. Sötaste lilla sockerskålen fick jag i krystpresent. TACK söta M och C!!!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

5 reaktioner till “Det var väl på tiden!!”

  1. Hejsan.Måste bara få säga att jag blev riktigt imponerad av din helt fantastiska blogg!!!!!!Underbara foton så klart, fina och humoristiska inlägg osv……Blev glad att jag hittade hit!Nu sparar jag dig…..Önskar dig en fortsatt fin helg,Kram Anneli.

    Gilla

  2. Krystpressent? Ja, det är vi sannerligen värda, för slitigt är det minsann att jobba ut sina underverk!Jättegullig liten skål och att ha en hungrig en har jag också varit med om. Man blir bra på att göra saker på alla möjliga och omöjliga sätt. Men du har minsann valt rätt årstid tycker jag – så bara njut av varandra och den underbara våren!Kram från Loo. ♥ Till bebis ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: