Idag är jag underbar!


Idag kom Bebis in med lite blommor som han plockat till mig. Å som den superfräscha människa jag känt mig som idag så fick hans ord mig att glömma allt elände. Å vad var det han sa? Jo… ” – Du är underbar, mamma!”

Ja, tänk vad små ord kan betyda! Idag är jag sannerligen underbar :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…… Eftersom Bebis alltid plockar ”bara” blommorna och bladen utan stjälkar, la jag dem i den lilla ”sockerskålen” (som jag fick i kryst-present) tillsammans med lite vatten. Enkelt men vackert!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Idag är jag underbar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: