Så gott så att jag får stå i vassen!

Tänk att en massa E-ämnen, färgämnen och en
massa annat s**t kan vara så gott!
MUMS!
Så här glad blir jag av godis :D!!


Ja, ja, ja jag veeet att det bara gått två veckor sedan jag bara ploppade ut (oh, oh, oh the irony) Lillebror och jag har knappt läkt ihop ännu. Men hur länge är det legitimt att ha på sig sina mamma-byxor? De är ju bara så hiskeligt sköna och de håller liksom in den där lilla (oh, oh, oh the irony IGEN) magen så himlans bra. Iallafall.

Eftersom jag har fått dille på plockgodis nu när jag ammar som en galning (who am I kidding!?! Jag har ALLTID dille på plockgodis), så lär de där sista kilona sitta som betong runt midjan i sommar. Ja, godis är så in i vassen gott att jag får stå i vassen på stranden i år (eller jag kanske ska investera i ett sådant där strand-tält som jag kan gömma mig i….). Men det är det ju värt. För det man tycker är gott, måste ju bara vara bra för själen. Eller hur?!?

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

8 reaktioner till “Så gott så att jag får stå i vassen!”

  1. Hellre lite rund och glad än smal och sur! ;)Det går verkligen inte lika lätt/fort att bli av med magen efter bebis nummer två, men det är det ju helt klart värt! Du är världens vackraste ändå, just för att du har fött två små barn, fråga bara din make… :)kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: