Tittut!


Lillebror sovande i sitt lilla ”paket”.


” Aaaameeeen mamsen då! Give me a break will ya. Jag försöker ju faktiskt att sova!!” Tittut! Här ligger jag och sussar!”

Som ett litet knyte ligger Lillebror och sover under sin filt. Helst ska den var virad runt om hela honom så att han ligger som ett paket. Helst ska bara näsan sticka fram. Men då är mamma där och pillar för jag tror att han inte får luft :).

Gott sover han iallafall både om dagarna och om nätterna (jag blir ”väckt” av ett ”nu-är-jag-lite-hungrig”-smackande två, tre gånger per natt. Dock sover övriga familjen gott eftersom det aldrig är något skrikande på natten) och det är alltid skönt. Man får ju passa på att njuta medan det är på det sättet.

Är det bara jag som missat att det är påskvecka denna veckan?? Oppps! Måste bege mig ut i förrådet och leta upp påskpyntet (å bara det tar väl cirkus en vecka att leta eftersom ALLT bara är inkastat där….). Det blir påsk-pynt-light i år eftersom jag knappt hinner plocka fram det innan det ska bort igen. Nåja.

Ska försöka att ge mig ut på en liten promis i vårsolen idag (är dock fortfarande helt matt i kroppen). Eller så lägger jag mig bara i en solstol och vaggar Lillebror i vagnen. Det funkar ju det oxå :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

15 reaktioner till “Tittut!”

  1. Dagens lyxstund är när man slår sig ner å har 5 min över å får titta in här! sluta för guds skull aldrig blogga!!!!:D

    Gilla

  2. En sån liten sötnöt.. Sovande barn om nätterna har jag med haft, så gott.. Fast nu är de tonåringar så då är det slut på nattsovandet och dagsovandet har tagit över.. Men det stör ju inte mig :-)Njut av onsdagen..Kram Mia

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: