Grönt är skönt!

Rosmarin och oregano. Lika vackra som goda!Söt liten ”kryddväxt-sticka” har jag fyndat på Maxi.


Nu efter allt gult till påsk (eller ja,,,, vi hade ju faktiskt inte så mycket gult) så är det nice att bara köra lite skönt grönt. Färska örter är bland det bästa som finns att lull-lulla med helt klart! Å dessutom är det ju lika vackert att dekorera med som gott att trycka in i ansiktet :).

Den söta lilla ”krydd-stickan” (som det står ROSMARIN på) fyndade jag på Maxi häromdagen och den kostade endast 14 riksdaler. Är inte det billigt så säg! Fanns en massa olika att välja mellan. Dumt att jag inte köpte på mig fler….hmmm…..

” – Älskling!!! Visst MÅSTE vi åka till Maxi snart…. typ nu!?!?……..”

Fortsättning följer :)……

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Grönt är skönt!”

  1. Jag instämmer helt med dig grönt är skönt. Älskar färska örter. Doften av Rosmarin – havets dagg. Tack för tipset om den lilla kryddstickan så söt!Ha det gott!Kram Renate

    Gilla

  2. Hej!! Och tack för en sjukt underbar blogg. Älskar din smak.Grattis till dina två underbara pojkar.Skulle va glad om du även la ut recept på dina goda mat o kakverk.Tack!!//Ulrika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: