Mamma + barn


Mamma + barn! Say no more!!

KRAM

// Inredningsfrun och så stolt över sina söner att hon nästan spricker……fast det där med ”nästan spricker” kan bero på att hon ätit alldeles för många kakor oxå… hmmmm……

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

16 reaktioner till “Mamma + barn”

 1. Så fina !! Måste bara fråga vad du köpt ditt halsband har tänkt att köpa ett med pojkarnas namn på. Soliga hälsningar Jennie

  Gilla

 2. Gyönyörűek a kisfiaid. tündéri az újszülött kisfiad. Mégegyszer gratulálok és jó egészséget kívánok az egész családnak.Nagyon szép a blogod.Deine Kinder sind wunderschön. Nocheinmal gratuliere ich für dich für deine kleine. Ich wünsche dir und deine Famielie auch alles Gute.Du hast eine wunderschöne Blog.

  Gilla

 3. Vill bara säga att jag läser och njuter varje dag av härliga bilder på bloggen ! Såååå härliga och charmiga kort på er familj !!soliga hälsningar J

  Gilla

 4. Hej!Jättehärliga bilder! Och en härlig blogg! :-)Läste här ovan att någon frågade om ditt halsband, jag har ett liknande som jag har beställt på http://www.annaveronica.se. Jag är jättenöjd och har det på mig hela tiden! Tyvärr har dem inte namnsmycken på hemsidan, men det finns flera bilder på deras facebook-sida.Kram!

  Gilla

 5. Super bilder, soo fine! Beautiful boys and pretty mama! I wish You lots of joy with your children!Soliga hälsningar from BudapestSusanne alias Hemfeminin

  Gilla

 6. Tycker inte du har någon bonnabränna! Du är ju jämt gräddad! Trevliga bilder!Hälsn från trädgårdsmästaren

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: