Jag är grym på att parkera!


”Parkering tillåten!” Jomantackar!


Jag har helt enkelt konstaterat att jag är grym på att parkera. Å det gör jag gärna, ofta och länge och helt utan problem. Jag pratar ju så klart om att parkera min lilla lekamen på diverse olika ställen. Igår parkerade jag mig a la amöba-style på en picnic-filt (självklart hade vi en massa mumsigt med oss som vi kunde trycka in i ansiktet oxå) mitt i ett naturreservat med ett gäng andra ammande mammor. Mys!

Å hur länge parkerade jag då min lilla (moahahaha…….. very funny indeed) ändalykt på en filt i gräset? Jo, alldeles för länge så klart. Men ack så skönt det var! Å vem har bråttom när solen skiner och fåglarna kvittrar? Inte en äkta livsnjutare som jag iallafall :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Jag är grym på att parkera!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: