Självplågare eller morot?

Hej å hå! Då ska jag försöka kränga
på mig min bröllopsklänning…..
…. men huanamig så svårt det var
att stänga i ryggen då…..
.. vad tusan är det här liksom…. jag får
ju för f***n inte ihop den….
… om jag drar lite då…..
….. å försöker klämma in amnings-lökarna lite….

…… hhhhhhhhiiiiiiiiaaaaaauuuuuuooooo……
… det var då själva tusan då….gaaaah…..
men vänta nu….. jag kom på en sak….

….. nääääämen den ska ju se ut så här i ryggen.
Det var modernt när jag gifte mig…. ärligt alltså!


Jag blev så sugen på att prova min gamla bröllopsklänning när jag kollade på ett mysigt bröllopsprogram på tv igår. Dumt. Det var dumt. Varför i hela fridens namn ska jag vara en sådan självplågare att jag ens tror att jag ska komma i den?!? Fast det kanske blir en morot istället så att jag inom kort kan få på mig den igen. Vem vet?

Men nu kom jag på en sak. Om jag slängt av mig min översexiga amnings-bh och kastat bak lökarna på ryggen så kanske jag hade kunnat få på mig klänningen OCH kunna knäppa den. Måste genast springa och prova detta………..

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst…… Imorgon blir Lillebror åtta veckor ung. ÅTTA VECKOR! Han har blivit så stor. Det känns som igår han pluppade ut och kom med kärlek till våra liv. Time flyes!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Självplågare eller morot?”

  1. Du är störtskön med en helt underbar humor och bjuder verkligen på dig själv. Men två månader efter barnafödande och ändå nästan få på sin bröllopsklänning, det är inte fy skam.Kram Linnea i Jämtland

    Gilla

  2. Tycker du är grym!Du bjuder på dig själv i bild o text,fortsätt med det!Underbara bilder ALLTID,du är ju för tusan proffs på att fotografera,ha en go helg! Kram ”Nilla”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: