Grattis!

Det mörkblå sidenbandet ska sitta på Lillebros dopklänning.
Söta personliga dopkort går att beställa på Optimalprint.

Halsbandet har söta Helena gjort till mig, så att jag
alltid kan ha mina pojkar med mig runt halsen :).
På natten får halsbandet sussa i sötaste
lilla smyckes-asken från Nordljus.

GRATTIS alla fantastiska, underbara, ljuvliga, coola, sköna, goa, snygga hot mamas där ute i vårt avlånga land. Idag är det Er dag!

Å till alla som har varit en mamma, har haft en mamma, önskar att få bli en mamma kommer här en extra stor KRAM till Er! Jag tänker på er lite extra idag.

Här kommer iallafall sången som jag sjungit för min egen lilla mor (Mor, lilla mor, vem är väl som du? Ingen i hela världen!!!) just på denna dag så länge jag kan minnas. Den är så söt!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Grattis!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: