Städdag!Idag har jag haft städdag här hemma trots att solen strålade och fåglarna kvittrade utanför fönsterna (första riktigt varma dagen på länge å då ska man städa. Perfect timing!!). Men ibland är det bara till att bita i det sura och ta tag i bitarna. Å idag var ”bitarna” att putsa fönster. Tjibi! Lika roligt som nageltrång, typ. Iallafall. Nu är alla fönsterna rena och fina och det är ju skönt att kunna se ut genom dem igen.

Imorgon ska det bli lika fint väder som idag och då ska jag bannemig inte göra ett skvidevutt för utom att sitta med näsan i vädret och amma. Punkt!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst….. Lite pick från hyllan i köket bjuder jag på dig. Varsågoda!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Städdag!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: