Dagens to-do!
Dagens to-do för mig och Lillebror; INGENTIIIIING -Nothing – Nada- Nichts! Tjohoooooooooo! Så himlans skönt. Precis som i den här låten.

goodbye för en stund. Nu ska jag vara väldigt upptagen med att inte göra ingenting. Jo, kanske äta lite jordgubbar på sin höjd men inget mer ansträngande än så :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Dagens to-do!”

  1. Låter jättebra! Precis vad jag har gjort idag! Absolut ingenting! Spenderat förmiddagen i sängen framför TVn med en liten underbar bebis sovandes i armhålan! Underbart!

    Gilla

  2. Tack för alla fina inlägg på din blogg. Jag måste bara fråga var du och din man gör av alla era ”prytlar”? Här hemma hos mig så ligger det alltid en mobilladdare, en bok, leksaker mm framme även om jag tycker att vi springer runt och plockar hela tiden. Hur lyckas ni har sådan ordning???? HälsningarCarolina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: