Äääääntligen!Å så ääääääääääääääntligen (som Gert Fylking brukar säga) visades vårt lilla kök i Drömhem & Trädgård. Som vi har väntat! Reportaget gjordes ju i början av juni förra året så det känns ju som en evighet sedan. Iallafall. Jag hälsar alla nya läsare välkomna hit till mig och hoppas att Ni ska trivas här hos oss på the Island.

Å till er som uppmärksammat att det nästan är samma bilder i både Bolig Dröm som i Drömhem & Trädgård så är det ju för att det är ju samma fotograf(er) som har sålt nästan samma bilder fast till två olika tidningar. Så that´s why.

Nu ska jag ta och sträcka ut min aningen övergödda (vi har varit på födelsedagskalas vilken innebär en massa, massa gott) lilla lekamen i sängen och somna till regnet som smattrar mot fönsterrutan. Ljuvligt.

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Äääääntligen!”

  1. Jag har nyss börjat läsa din blogg och jag älskar ditt kök! Ja, hela huset förresten. Du har mitt drömhus :-)Kram Mia

    Gilla

  2. Trots att jag har följt din blogg ända från starten, och med andra ord sett huset från de flesta vinklar ett antal gånger, så var jag ändå som ett litet barn när jag fick tidningen och studsade uppochner!Måste vara sååå häftigt att se sitt egna kök i en tidning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: