Bebis!


”- Tja! Det är jag som är Bebis. Eller ja, mamsen kallar mig
det här på bloggen iallafall.”
Coolt armband med telefonnummer på.


” – Meeeeen sluuuta fota nu mamma!!”

Bebis (nej, han heter inte det i verkligheten utan jag har alltid kallat honom det här på bloggen) har hunnit bli två och ett halvt år gammal. Å alla ni som någon gång träffat en två-och-ett-halvt-åring vet att de nästan aldrig är still. De springer hit å dit å runt runt mest hela tiden och det är inte alltid lätt att hänga med. Så nu har vi försett Bebis med ett coolt armband så att vi kan hitta honom om han springer bort. Precis som på en borttappad katt, typ. Men vad gör man inte för att kunna hitta sin små springande guldklimpar :).

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Bebis!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: