Allting är alltid ett fynd!Hört någonstans på the Island;

” – Kolla vad jag har fyndat!!”

” – Hmmmmm…. det är ju lite konstigt att du alltid fyndar. Men allting är nog alltid ett fynd för dig….. men visst… jättefina!

Japp. Så är det. Även om det jag fyndar kanske inte alltid är just ett ”fynd” i sig, så känns det som ett iallafall. Å det är väl ändå huvudsaken.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst…. De söta små krukorna för örter har jag fyndat på världens fyndigaste varuhus (Ö&B) för endast 15 kr/st. Snacka om fynd :)!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

6 reaktioner till “Allting är alltid ett fynd!”

  1. Åh, det var ju verkligen ett fynd! 🙂 och varje ting man hittar, som man verkligen gillar och köper, det är ju ett fynd, även om det inte är billigt. så jag håller med du! :)ha en fin söndag, här i vetlanda öser regnet ner men vi myser med lite packande inför flytten och bus med barnen i vattenpölarna! :)kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: