Det är dumt att dö nyfiken!Det är ju dumt att dö nyfiken, har jag hört så idag provar jag hur det går att tona håret med hela hårbotten full av sand (Vaaarför får man så mycket sand i hårbotten jämt när man varit på stranden? Det är ju inte så att man ligger och drar barret i sanden direkt men ändå hamnar halva beachen där. Hmmm……). Vi får väl se hur det går och om håret ramlar av eller inte. Fortsättning följer……

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst…… Jag ber känsliga läsare om ursäkt för dessa bilder, men ibland ska det gå snabbt att fota och då får det bli osminkat med målarlinne och amnings-BHn på. Sanningen är inte alltid vacker, men ganska rolig. ” – Du ser ut som en glass i håret” sa Bebis till mig och jag kan inte annat än att hålla med honom. Som en fluffig mjukglass :).

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: