Bästa ”dagen-efter”-boosten!Pizza, kebab och hamburgare i all ära när man är lite sugen på något efter en (med säkerhet alltför rolig) festkväll. MEN. Idag var jag sugen på något fräscht och gjorde istället bästa ”dagen-efter”-boosten i form av mango/nektarin/banan/apelsin-smoothie. Yummie, yummie, yummie jag får en massa looooove och vitaminer i min lilla tummie! Dessutom blir man pigg och det känns som om man riktigt smörjer kroppen inifrån med en massa kärlek och nyttigheter.

Fast å andra sidan tror jag att det som känns bra, för kropp och själ, GÖR bra och just nu skulle det kännas bra med en stoooor bit Toblerone-choklad. Japp. Så får det bli!

En mysig lördagskväll önskar jag Er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Bästa ”dagen-efter”-boosten!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: