Seg som kola!

Festligt med rosa!
Till förrätt bjöds det till små västerbottenostpajer
med varmrökt lax och tillbehör. MUMS!
I lööööööve bubblor!

Gårdagens födelsedagsfest kan summeras som följer; Mycket god mat, många skratt och diverse tokigheter, skoskav, ett och annat plåster lite här och var på kroppen (don´t ask) och idag är jag miiiiinst sagt seg som kola i huvudet. Men oj, oj, oj så skoj det var igår!

Nu ska jag återgå till horisontellt läge och ta igen lite sömn. Det känns att man inte är 20 år längre (gudarna ska veta att det SYNS att man inte är det heller), men igår kändes det ta mig tusan som om jag vore det :). Tjohooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun å lite trött, lite seg men jäkligt glad

Psssssssst…… Idag går mina tankar till Norge och det fruktansvärda som drabbat landet. Kärlek och värme till Er alla!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Seg som kola!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: