Hamburgare med hotta tillbehör!


Hamburgare med coleslaw och…
…. curry-aioli…
…. är mumma!

Jag älskar mat! Jag älskar enkel mat. Mat ska gå snabbt att göra, det ska vara lätt, nyttigt och gott. Livet är för kort för att äta tråkig mat. Iallafall. Igår stod det hamburgare (blandfärs, gul lök, rivna morötter, örtkryddor, spiskummin, italiensk salladskrydda, lite tomatpuré) på kvällens meny och den hottade jag till med lite trevliga tillbehör som hemmagjord;

coleslaw
(rivna morötter, vitkål, majonnäs, turkisk yoghurt, svartpeppar, italiensk salladskrydda, lite skånsk senap, lite curry, krossad ananas kan vara gott att ha i oxå men det hade jag inte idag)

och

curry-aioli
(färdig majjo för jag är lat, turkisk yoghurt, för det hade vi hemma, vitlök, curry, cayennepeppar, svartpeppar, italiensk salladskrydda).

….. och till det serverade vi en sallad med tomat, rödlök och black eyed peas. Ljuvligt gott!

Snart får jag en hel hög goa tjejer hit. Bäst att börja förbereda något gott till fika.

En härlig början på ännu en sommarvecka, önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Hamburgare med hotta tillbehör!”

  1. Nu blev jag riktigt sugen på en flottig hamburgare med massa goda tillbehör till.Ps. Kul att du nämner italiensk salladskrydda tre gånger i inlägget. Kan det hända att det är an av favvokryddorna? hihi. Jag använder den flitigt jag med ;). Får köpa påfyllning ofta, hittat billig på Gekås ;).

    Gilla

  2. Tusen tack för det smarriga coleslaw receptet 🙂 Fastnade här för du har så underbart fina bilder – både på dig och din familj och självklart ditt vackra hem.Såå inspirerande!Sommarkramar/Sara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: